Salı, Ekim 04, 2005

Taze Taze Şovlar!

Biri Bizi Öldürüyor...

Özenle seçilmiş 10-15 psikopat bir eve kapatılır. Her biri rakiplerinden kurtulmak için sinsice cinayet planları yapar ve onları öldürmeye çalışır. Ölen zaten otomatikman elenir. Haftanın en iyi planı oylanarak, plan sahibi bir sonraki hafta için dokunulmazlık kazanır. Dokunulmazlık sahibini öldüren otomatikman diskalifiye olur.
Sunucu: Necati Şaşmaz (Polat Alemdar-Kurtlar Vadisi)

Kasediniz Parlasın...

Yok bu müzik kasedi değil. Ne kadar manken, şarkıcı bozması tapon varsa hepsini bir eve dolduruyoruz. Adaylarımız her hafta skandal kaset yapacaklar. Skandal kasetler tüm ...volelere gönderilecek. En çok reyting alan skandal kaset sahibi haftanın birincisi seçilecek ve bir kişiyi evden eleyecek. Evden elenenin kaseti de ibret-i alem olsun diye internete salıverilecek.
Not: Skandal kaset görüntülerinin cep telefonu ile çekilmesi mecburidir.

PopStar ve Mağdurları...

Birbirine bağlı iki yarışma konsepti bu programda birleşiyor.
Bir yeni yetenek şarkıcı yarışması yapılacak. Ve haftanın yetenekli şarkıcısı, yine bir eve kapatılmış ve birbirini yiyen bi' ton psikopata bir hafta non-stop şarkı söyleyecek. Bu ızdıraba dayanamayan zaten ölecek, kalan sağlar bizimdir.
Jüri üyeliği için başarılı ağaçlarımızdan (gürgen olabilir, çınar olabilir) ve onların ennngiiinnn müzük bilgilerinden yaralanılacak.

Gelinler ve Kumaları...

Belirli sayıda delikanlı ve iki katı sayıda genç kız ayrı ayrı evlere kapatılır. Kanal bir sürü program yaptığı için orada unutulup telef olurlar.

Beyler bayanlar; Hepsi orjinal benim fikrimdir, şahitsiniz. Hani iki gün sonra ekranlarda görürsem süründürürüm valla mahkemelerde. Telif hakkı diye bişi var yani.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home